Ondersteuning bij (nieuw) werk

Bij Laborijn kunt u ook terecht als u ondersteuning nodig heeft bij het vinden van nieuw werk of bij het behouden van het werk dat u heeft. Ook zijn wij er voor de werkgever die een medewerker heeft die ondersteuning nodig heeft bij zijn/haar functioneren in het arbeidsproces. Of als een medewerker tijdelijk zijn of haar reguliere functie niet (goed) kan uitoefenen.

Re-integratie instrumenten

De re-integratie instrumenten die wij kunnen inzetten zijn:

1.    Coaching in werk
Coaching in werk bestaat uit gesprekken binnen en buiten de werkplek met u en uw werkgever. De gesprekken hebben tot doel om samen actief te werken aan vooraf geselecteerde leerdoelen binnen uw functioneren.  

2.    Coaching naar werk
Coaching naar werk bestaat uit individuele gesprekken en praktische ondersteuning bij de zoektocht van u naar betaald werk dat haalbaar en passend voor u is.

3.    Werkfit-onderzoek
Het Werkfit-onderzoek bestaat uit een onderzoek in de praktijk met observatie, aansturing en begeleiding. U gaat in de praktijk aan het werk op een interne werkplek bij Laborijn. En krijgt verschillende werksoorten aangeboden.

4.    Werkfit-traject
Werkfit-traject bestaat uit werken en leren. U gaat in de praktijk aan de slag op een leerwerkplek. Naast de werkpraktijk, zetten wij training, coaching en bemiddelingshulp in. Het Werkfit-traject is gericht op het versterken van de mens in werk, met als einddoel om de stap naar werk gericht, succesvol en samen te maken.

Breed netwerk

Wanneer onze instrumenten niet passend zijn bij uw hulpvraag, verwijzen wij u door in ons brede netwerk van partners

Interesse?

Neem contact op met ons

Heeft u gevonden wat u zocht?