Ik wil werk uitbesteden

Wist u dat wij bij Laborijn mensen hebben die met veel plezier en precisie werk uitvoeren voor externe werkgevers? Wij nemen graag het werk voor u uit handen. 

Heeft u werk dat u wilt uitbesteden? Naast het besparen van kosten en het, al dan niet tijdelijk, vergroten van uw capaciteit, biedt u onze mensen een kans om zichzelf te ontwikkelen. Een mooie win-win situatie dus!

Werk uitbesteden

Werkzaamheden

Wij hebben de mogelijkheid om onder andere grote hoeveelheden producten te sorteren, te assembleren, in en om te pakken en te stickeren. Ook kunnen we goodiebags samenstellen. Daarnaast kunnen we machinaal seal/krimpwerk verrichten. Allemaal onder professionele begeleiding. We kijken graag met u naar de mogelijkheden. En lopen warm voor zowel grote als kleine opdrachten. 

Hoe werkt het?

U neemt contact met ons op en vervolgens gaan we met elkaar in gesprek. Samen bespreken we uw opdracht, welke verwachtingen u hierbij heeft en welke voorwaarden er zijn. 

Offerte en overeenkomst

Naar aanleiding van het gesprek maken wij een offerte voor u. Vaak gebaseerd op een stukprijs, soms met een vast totaalbedrag. In een overeenkomst worden vervolgens goede onderlinge afspraken over kwaliteit, snelheid en andere voorwaarden vastgelegd. 

Kennismaking

Ter kennismaking met onze organisatie en onze medewerkers nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan 1 van onze 4 Werkleercentra (WLC’s) in de Achterhoek (in Aalten, Doetinchem, Ulft of Zelhem). 

Begeleiding

Geeft u ons de opdracht? Dan start onze samenwerking en gaan onze medewerkers, na een instructie, aan de slag onder begeleiding van 1 van onze productiebegeleiders. Ook worden zij gecoacht, ontwikkeld en begeleid door hun jobcoach in het WLC. 

Leerlijn Logistiek

Binnen ons WLC in Doetinchem hebben we de leerlijn Logistiek. Deelnemers leren binnen 3 tot 6 maanden van A tot Z hoe te werken in de logistiek. Ook voor uw opdracht wordt de leerlijn ingezet. Deelnemers controleren inkomende en uitgaande goederen in ons magazijn en maken ze klaar voor de productievloer.

Contact

Ons bedrijfsbureau en onze accountmanager intern werk hebben nauw contact met elkaar en met u. Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden houden zij u op de hoogte en zorgen ervoor dat alle afspraken worden nagekomen. 

Op locatie

Wilt u productiewerkzaamheden bij u op locatie laten uitvoeren? Ook dat kan! Dan stellen we een overeenkomst op voor een tijdelijke detachering van onze medewerkers. Zij blijven bij ons in dienst en u betaalt alleen de gewerkte uren, tegen een vooraf afgesproken tarief. Uiteraard zorgen we ook hier voor de juiste begeleiding.

Interesse?

Heeft u interesse om werk uit te besteden of wilt u meer weten?
Neem contact op met onze accountmanager intern werk, Erik Kolenbrander. Hij is bereikbaar op 06 41 73 79 24.

Heeft u gevonden wat u zocht?