Bent u op zoek naar personeel? Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

U kunt op diverse manieren met Laborijn samenwerken. Onze werkzoekenden zijn mensen die om welke reden dan ook zelf moeilijk aan werk komen. Zij hebben een uitkering of komen uit de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Onze werkzoekenden kunnen uw vacatures vervullen. Wij kunnen hen ook bij u detacheren. Daarnaast kunnen wij werken op locatie bij u verzorgen.

mevrouw aan het werk bij een detachering

Laborijn voert de Wsw uit voor mensen die voor 2015 al een Wsw-indicatie hadden (in 2015 is de Participatiewet in de plaats gekomen voor de Wsw). Een groot deel van de Wsw-medewerkers is bij reguliere werkgevers aan het werk. Dit gebeurt via een detachering of via Begeleid Werken. Een aantal is werkzaam binnen 1 van de Werkleercentra (WLC) van Laborijn.

Detacheringsvergoeding

Wanneer Laborijn een medewerker of een groep medewerkers (meestal Wsw’ers) bij uw bedrijf detacheert, betaalt u een detacheringsvergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de productiviteit van de medewerker(s). In onze detacheringsovereenkomsten is een opzegtermijn opgenomen. Deze termijn wordt in overleg vastgesteld. U betaalt alleen de gewerkte uren. Dus ziekte of verlof brengen wij niet in rekening. Doel van een detachering is dat de medewerker, indien mogelijk, bij de werkgever in dienst komt met behulp van Begeleid werken. Een jobcoach van Laborijn begeleidt zowel de werknemer als werkgever.

Interesse?

Neem contact op met 1 van onze accountmanagers

Werk voor Oekraïense vluchtelingen

Oekraïense vluchtelingen mogen sinds 1 april 2022 zonder tewerkstellingsvergunning aan het werk in Nederland. Heeft u openstaande vacatures en wilt u vluchtelingen uit Oekraïne steunen door hen werk te bieden? Neem dan contact op met het Regionaal MobiliteitsTeam (RMT) in de Achterhoek genaamd 'Achterhoek Werkt Door'.

Informatie RMT

Ook als u vragen heeft over de mogelijkheden en zaken waar u rekening mee moet houden kunt u hier terecht. Neem gerust contact op via contact@achterhoekwerkdoor.nl of vul het contactformulier in op de website.

Contactformulier

Meer informatie over het bieden van werk aan Oekraïense vluchtelingen vindt u op de website van de Kamer van Koophandel.

Heeft u gevonden wat u zocht?