Wij gebruiken Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe open ik een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Heeft u via Zivver een e-mail van ons ontvangen? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode invoeren.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een beveiligd bericht ontvangen. De persoon die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, over de telefoon of persoonlijk. U kunt ook een toegangscode per sms krijgen. Deze ontvangt u pas als u het bericht wilt openen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen?

Neem contact met ons op

Wilt u reageren op een bericht dat via Zivver is verstuurd?

U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop ‘Beantwoorden’. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een melding per e-mail.

Veranderingen in uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer

Het is belangrijk dat u veranderingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons laat weten. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

Neem contact met ons op

Meer informatie over Zivver

Met Zivver kunt u veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? 

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com.


Meer weten? Kijk op http://www.zivver.nl/.

Heeft u gevonden wat u zocht?