Bij Laborijn werken wij met zo'n 1000 Wsw-medewerkers, 150 (ambtelijk) medewerkers, een directie en een bestuur. Laborijn kent 5 kernwaarden: betrouwbaar, lef, enthousiast, professioneel (collegialiteit en samenwerking) en resultaatgericht. Deze waarden laten zien waar wij voor staan en dragen wij uit in onze dienstverlening.

Laborijners aan het woord

Medewerkers van Laborijn vertellen over de kernwaarde(n) die hen het meest aanspreken:

Sultan Tosun, trainer/re-integratieconsulent

Trainer/re-integratieconsulent Sultan Tosun

“De belangrijkste kernwaarde voor mij is lef. Ik zoek de grenzen op en bereik daardoor meer. Enthousiasme is ook heel belangrijk; het is goed elkaar soms op te beuren, moed in te spreken.”

Marcel van Waardenburg, jobcoach

Jobcoach Marcel van Waardenburg

“Ik ben resultaatgericht, maar besef ook dat resultaat niet altijd in harde cijfers is uit te drukken. Er komt ook intuïtie en gevoel kijken bij mijn werk.”

Roy Bakker, consulent inkomen

Consulent inkomen Roy Bakker

“Onze unieke kracht? Dat we bereid zijn net dat stapje extra te doen en maatwerk te leveren, ook al hoort het soms officieel niet bij onze taak. De belangrijkste kernwaarde is voor mij ‘professioneel’. Daar zit voor mij alles in, ook dat je fouten durft te maken.”

Liselotte Ansems, waarnemend adjunct-directeur

Manager Liselotte Ansems

“De leidende kernwaarde binnen Laborijn is wat mij betreft ‘lef’: durven te staan waar je voor gaat. ‘Ik wil, die spreuk is machtig – zeg het eens, ernstig en stil. Want je kunt bergen verzetten als je zegt: ik wil’. Die spreuk leerde ik van mijn oma.”

 

Directie

De directie van Laborijn wordt gevormd door:

  • Jeroen Spruit (waarnemend algemeen directeur)
  • Liselotte Ansems (waarnemend adjunct-directeur)

Bestuur

Laborijn heeft een algemeen en een dagelijks bestuur.

Klik hier voor meer informatie over het bestuur

Heeft u gevonden wat u zocht?