Bij Laborijn werken wij met zo'n 800 medewerkers Wsw en cao aan de Slag, 150 (ambtelijk) medewerkers, een directie en een bestuur. Laborijn kent 5 kernwaarden: betrouwbaar, lef, enthousiast, professioneel (collegialiteit en samenwerking) en resultaatgericht. Deze waarden laten zien waar wij voor staan en dragen wij uit in onze dienstverlening.

Directie

De directie van Laborijn wordt gevormd door:

  • Jeroen Spruit (algemeen directeur)

Bestuur

Laborijn heeft een algemeen en een dagelijks bestuur.
 

Laborijners aan het woord

Medewerkers van Laborijn vertellen over de kernwaarde(n) die hen het meest aanspreken:

Merel Scheinck, re-integratieconsulent

“De kernwaarden ‘betrouwbaar’ en ‘lef’ zijn voor mij het belangrijkst. Die 2 hangen samen: 
eerst zorgen we voor vertrouwen, daarna laten we lef zien, door samen met inwoners stappen te zetten.”

Yvette Prang, consulent inkomen

“De kernwaarde die ik het belangrijkst vind is enthousiasme, direct gevolgd door betrouwbaarheid. Zonder enthousiasme kan ik niet goed werken en de inwoners die bij ons aankloppen niet goed helpen; en uiteraard moet de inwoner volledig op mij en mijn collega’s kunnen vertrouwen. Omgekeerd verwacht ik ook betrouwbaarheid van inwoners en collega’s.”

Sari Booltink, trainer

"Ik doe mijn werk met enthousiasme en passie. Ik vind het mooi om te zien dat een klant in beweging komt en zijn/haar ogen weer gaan stralen. Humor en de verbinding met mijn collega’s zijn voor mij belangrijk om mijn werk goed te kunnen blijven doen."

Daniël Kloppenberg, teamleider WLC

"Lef en betrouwbaar, dit zijn de kernwaarden die mij het meest aanspreken. Lef in het meedenken en met nieuwe ideeën komen, maar wel betrouwbaar: er zijn een hoop mensen die niet vanzelfsprekend vertrouwen hebben in een overheidsorganisatie. Hen hierin het tegendeel bewijzen is erg belangrijk en dit doe je door betrouwbaar te zijn. Ik vind het bijvoorbeeld heel belangrijk om iedereen hetzelfde te behandelen. Voor mij is er geen verschil tussen een collega-jobcoach of een medewerker die ik als jobcoach begeleid. Iedereen moet op mij kunnen rekenen en dat probeer ik uit te dragen."

Trainer/re-integratieconsulent Sultan Tosun

Sultan Tosun, trainer/re-integratieconsulent

“De belangrijkste kernwaarde voor mij is lef. Ik zoek de grenzen op en bereik daardoor meer. Enthousiasme is ook heel belangrijk; het is goed elkaar soms op te beuren, moed in te spreken.”

Marcel van Waardenburg, jobcoach

Jobcoach Marcel van Waardenburg

“Ik ben resultaatgericht, maar besef ook dat resultaat niet altijd in harde cijfers is uit te drukken. Er komt ook intuïtie en gevoel kijken bij mijn werk.”

Roy Bakker, consulent inkomen

Consulent inkomen Roy Bakker

“Onze unieke kracht? Dat we bereid zijn net dat stapje extra te doen en maatwerk te leveren, ook al hoort het soms officieel niet bij onze taak. De belangrijkste kernwaarde is voor mij ‘professioneel’. Daar zit voor mij alles in, ook dat je fouten durft te maken.”

Wout Koster, re-integratieconsulent

“De belangrijkste kernwaarde is voor mij ‘enthousiast’. Dat staat voor mijn drive om mensen te ontwikkelen. Daarnaast is ‘betrouwbaar’ ontzettend belangrijk. Zeggen wa je doet en doen wat je zegt, alleen dan win je het vertrouwen van inwoners. Ja, ik voel me helemaal Laborijner en ben trots op het brede pakket dat wij bieden. Voor iedereen is er hulp en ondersteuning op maat.”

Heeft u gevonden wat u zocht?