Heeft u een vacature? Dan is de kans groot dat Laborijn voor u over een geschikte werkzoekende beschikt. Wij bemiddelen reguliere werkzoekenden en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Hiervoor werken wij samen met het Werkgeversservicepunt  Achterhoek (WSPA).

Servicepunt voor werkgevers

Voor werkgevers in de regio Achterhoek is het WSPA hét aanspreekpunt als het gaat om aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast kunt u bij het WSPA terecht voor advies over subsidies en informatie over de regionale arbeidsmarkt. Dit servicepunt is er dus speciaal voor u als werkgever.

Het WSPA is een samenwerking tussen Laborijn, UWV, Sociale Dienst Oost Achterhoek, gemeente Bronckhorst en gemeente Oude IJsselsteek/STOER. Voor u als werkgever biedt dit voordelen:

  • 1 aanspreekpunt voor al uw vragen
  • 1 vast contactpersoon (accountmanager) die voor u klaarstaat 
  • advies over beschikbare subsidies en regelingen
  • wij zijn up-to-date met onze kennis over de arbeidsmarkt
  • wij bieden u een groot en divers aanbod van personeel
  • al onze expertise is kosteloos beschikbaar

Hoe werkt het WSPA?

Het WSPA heeft een belangrijk doel: samen met u als werkgever een inclusieve Achterhoekse arbeidsmarkt creëren, bevorderen en behouden waarbij wij zorgdragen voor gelijke kansen voor werkzoekenden.

De accountmanagers van het WSPA kunnen u ondersteunen bij het werven en selecteren van geschikte medewerkers voor uw vacature. Samen met u stellen zij een profiel op van de medewerker waarnaar u op zoek bent. Daarbij adviseren zij u over het inzetten van verschillende wervingskanalen en overleggen zij met u welke ondersteuning zij u kunnen bieden. Want als een werkzoekende speciale begeleiding nodig heeft of bijvoorbeeld niet hetzelfde werktempo heeft als een gewone medewerker, kunt u rekenen op ondersteuning of een compensatie. Dit is altijd maatwerk en kan variëren van een loonkostensubsidie, het inzetten van een no-risk polis, werkplekbegeleiding tot een proefplaatsing. Kortom, het WSPA gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen en u van een goed advies te voorzien. Uw personeelsvraag wordt snel en deskundig behandeld.

Vragen of interesse?

Het WSPA heeft een eigen website: www.wspachterhoek.nl.

Of bel gerust met een van de accountmanagers. Dit kan tijdens kantooruren op telefoonnummer (088) 365 04 00 of stuur een e-mail naar info@wspachterhoek.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?