Leerwerkloket Achterhoek

Leerwerkloket Achterhoek biedt kosteloos en onafhankelijk loopbaan- en scholingsadvies met betrekking tot leren en werken.

Leerwerkloket Achterhoek is een samenwerkingsverband van UWV Werkbedrijf, Graafschap College, Fijnder en Laborijn. U vindt het Leerwerkloket op 3 locaties in de Achterhoek; bij het loopbaanplein Achterhoek (bij het Graafschap College in Doetinchem), bij UWV Doetinchem en bij Fijnder in Groenlo.

U bent welkom met vragen op het gebied van onder meer loopbaanadvies, om- en bijscholing, leren en werken, beroepskeuze- en competentietesten en subsidiemogelijkheden. Het Leerwerkloket is voor iedereen toegankelijk, of u nu werkzoekend, werkend, scholier, student of werkgever bent.
 

Persoonlijk advies

Wilt u een gesprek met één van de loopbaanadviseurs van het Leerwerkloket Achterhoek? Stuur dan een e-mail naar achterhoek@leerwerkloket.nl of vul uw gegevens in op de website. Klik hier om naar de website te gaan.
Stel uw vraag en stuur uw CV mee. Dan nemen zij contact met u op.

De dienstverlening is gratis, u hoeft dus niet te betalen voor een gesprek met een loopbaanadviseur. 

Meer informatie

Op de website van Leerwerkloket Achterhoek vindt u meer informatie. Klik hier om naar de website te gaan.

Wilt u op de hoogte blijven van leren en werken in de Achterhoek? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Klik hier om u aan te melden.