Bent u op zoek naar personeel? Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

U kunt op diverse manieren met Laborijn samenwerken. Onze werkzoekenden zijn mensen die om welke reden dan ook zelf moeilijk aan werk komen. Zij hebben een uitkering of komen uit de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Onze werkzoekenden kunnen uw vacatures vervullen. Wij kunnen hen ook bij u detacheren. Daarnaast kunnen wij werken op locatie bij u verzorgen.

mevrouw aan het werk bij een detachering

Laborijn voert de Wsw uit voor mensen die voor 2015 al een Wsw-indicatie hadden (in 2015 is de Participatiewet in de plaats gekomen voor de Wsw). Een groot deel van de Wsw-medewerkers is bij reguliere werkgevers aan het werk. Dit gebeurt via een detachering of via Begeleid Werken. Een aantal is werkzaam binnen 1 van de Werkleercentra (WLC) van Laborijn.

Detacheringsvergoeding

Wanneer Laborijn een medewerker of een groep medewerkers (meestal Wsw’ers) bij uw bedrijf detacheert, betaalt u een detacheringsvergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de productiviteit van de medewerker(s). In onze detacheringsovereenkomsten is een opzegtermijn opgenomen. Deze termijn wordt in overleg vastgesteld. U betaalt alleen de gewerkte uren. Dus ziekte of verlof brengen wij niet in rekening. Doel van een detachering is dat de medewerker, indien mogelijk, bij de werkgever in dienst komt met behulp van Begeleid werken. Een jobcoach van Laborijn begeleidt zowel de werknemer als werkgever.

Video's

Meer video's over detacheringen kunt u vinden op ons YouTube-kanaal.

Interesse?

Neem contact op met 1 van onze accountmanagers

Heeft u gevonden wat u zocht?