Laborijn beschikt over 3 Werkleercentra (WLC's). In Ulft, Doetinchem en Aalten. Hier volgen deelnemers onder meer trainingen die te maken hebben met werk, wat gecombineerd wordt met werk of een werkstage. De bedoeling is dat deelnemers door te werken en te leren klaargestoomd worden voor een nieuwe toekomst op de arbeidsmarkt.

Jobcoach in gesprek met een medewerker

Voor wie zijn de Werkleercentra (WLC's) bedoeld?

De Werkleercentra zijn er om werkzoekenden te helpen op de weg (terug) naar werk. Deelnemers volgen een traject in 1 van de Werkleercentra van Laborijn. Het is een traject op maat dat vaak bestaat uit een werkstage en training(en). Bijvoorbeeld sollicitatietraining, training in taal, sociale- en/of beroepsvaardigheden. De werkstage kan bij een werkgever plaatsvinden of in een WLC van Laborijn.

Per deelnemer is veel persoonlijke aandacht en kijken we wat passend is. Dat geldt ook voor de trainingen. In onderstaande video wordt over de sollicitatietraining verteld:

Deelname

Deelname gaat altijd in overleg met een consulent. Samen wordt eerst gekeken of een traject passend is en hoe dit ingevuld kan worden.

Bezoekadressen

Werkleercentrum Doetinchem

Terborgseweg 106
7005 BC Doetinchem
Klik hier voor een routebeschrijving(externe link)

Werkleercentrum Aalten

Eerste Broekdijk 69
7122 LD Aalten
Klik hier voor een routebeschrijving(externe link)

Werkleercentrum Ulft

De Hogenkamp 13
7071 EC Ulft
Klik hier voor een routebeschrijving(externe link)

Heeft u gevonden wat u zocht?