Laborijn is op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie en een accountmanager.

Medewerker uitkeringsadministratie (20-36 uur per week)

Per 1 januari 2023 is de rol van medewerker uitkeringsadministratie in het team van financiën, administratie en ondersteuning bij Laborijn beschikbaar.

Binnen de afdeling financiën, administratie en ondersteuning houdt men zich bezig met het tijdig en rechtmatig verstrekken van inkomensvoorziening. Wanneer er een periode overbrugd moet worden in verband met geen of onvoldoende inkomsten draagt de afdeling financiën, administratie zorg bij aan de financiële stabiliteit van inwoners die niet kunnen voorzien in hun eigen levensonderhoud.

Als medewerker uitkeringsadministratie draag je hieraan bij en heb je nauw contact met medewerkers van andere afdeling om informatie uit te wisselen en af te stemmen.

Bekijk de vacature op Werken in Gelderland(externe link)

Hier kun je ook solliciteren.

Solliciteren kan t/m 10 januari 2023.

Accountmanager (36 uur per week)

Vanuit de afdeling Werkgeversdienstverlening en Detacheringen wordt er onder andere dienstverlening aan bedrijven en instellingen aangeboden en gecontracteerd, door middel van individuele en/of groepsdetachering. De detacheringen worden begeleid door middel van jobcoaching.

Als accountmanager werk je in een team met collega-accountmanagers. Ook werk je nauw samen met de jobcoaches en re-integratie consulenten van Laborijn en met het Werkgeversservicepunt Achterhoek.

Bekijk de vacature op Werken in Gelderland(externe link)

Hier kun je ook solliciteren.

Solliciteren kan t/m 10 januari 2023.