Wil jij eraan bijdragen om iedere inwoner te helpen aan betaald werk en als dat (nog) niet lukt hem/ haar te ondersteunen bij het participeren in de samenleving en aan de bedoeling van Laborijn?

Vanaf 1 oktober 2022 is de rol van re-integratieconsulent binnen de onderdeel Ontwikkeling, Participatie en Re-integratie bij Laborijn beschikbaar.

Onderdeel Ontwikkeling, Participatie en Re-integratie ontwikkelt en begeleidt inwoners om hen klaar te maken voor de arbeidsmarkt of participatie in de maatschappij. Met een baan en een eigen inkomen worden zij zelfredzamer. Daarnaast is meedoen in de maatschappij ook goed voor de mens. Zo kunnen zij actief en zelfstandig deelnemen aan onze samenleving. Alle activiteiten van onderdeel Ontwikkeling, Participatie en Re-integratie zijn er dus op gericht om inwoners zodanig te ontwikkelen, dat zij in staat zijn om blijvend in een betaalde baan te functioneren. Dit doen wij door de inzet van re-integratieactiviteiten en onze ontwikkelfaciliteiten binnen de Werkleercentra.

De ambitie van Onderdeel Ontwikkeling, Participatie en Re-integratie is om elke inwoner die gebruik maakt van de Participatiewet met arbeidsmarktperspectief en iedere interne Wsw’er voor wie een werkplek in het reguliere bedrijf haalbaar is de stap naar werk laten maken en of participeren in de maatschappij.

Klik hier om naar Werken in Gelderland te gaan voor de volledige vacature en om te solliciteren.(externe link)

Solliciteren kan tot 7 augustus 2022.