Ben jij de bevlogen HR-adviseur die uitdagingen niet uit de weg gaat, daar juist energie van krijgt en wil meebouwen aan de verdere professionalisering van ons team en de gehele organisatie?

Het team HR maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering en bestaat uit 4 HR-adviseurs, 2 personeelsconsulenten en 4 medewerkers P&O-administratie.

Als HR-adviseur ben je sparringpartner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau op tal van HR-gebieden, zoals verzuim, werving en selectie, organisatieontwikkeling, cultuurverandering en arbeidsvoorwaarden/regelingen. Je draagt samen met je collega’s bij aan de doorontwikkeling en implementatie van ons HR-beleid. Je voelt feilloos aan wat er speelt in de organisatie en in jouw vakgebied, je signaleert kansen en knelpunten en neemt initiatieven voor verbeteracties. Je ziet wat er vandaag moet gebeuren, maar kijkt ook vooruit. Je beschikt over een gezonde dosis humor. Je kunt goed reflecteren en anderen daar ook toe aanzetten, zodanig dat er ontwikkeling plaatsvindt. Ontwikkeling bij jezelf, bij individuen en in de organisatie.

De vacature kan zowel door een fulltimer als door twee parttimers worden ingevuld.

Klik hier om naar Werken in Gelderland te gaan voor de volledige vacature(externe link). Hier kun je ook solliciteren. Solliciteren kan tot en met 22 oktober 2023.