Saar ter Haar werkt sinds kort bij De Samengroei Zorg en Begeleiding. Om samen met Saar en de werkgever de mooie plaatsing te vieren bracht Laborijn een taart langs. Saar is erg blij met de kans die ze heeft gekregen en vertelt erover:

“In 2019 kwam ik door omstandigheden zonder een baan te zitten. Ik had op dat moment erg veel aan mijn hoofd door privéomstandigheden. Ik kwam toen bij Laborijn voor een uitkering. Ik vond het verschrikkelijk omdat ik altijd hard had gewerkt en een goede baan had gehad.

Ik ben aan mezelf gaan werken met behulp van Laborijn. Ze hebben me altijd goed geholpen door naar me te luisteren en met me in gesprek te gaan. Ik was open en eerlijk en heb ook altijd laten zien dat ik graag weer wilde gaan werken. Ik was het vertrouwen in mezelf heel erg kwijt. Ik was bang om weer te falen.”

Leer-werk traject

“Ik kwam in gesprek met een accountmanager van Laborijn en die wist misschien wel iets voor mij waar ik een leer- werk traject kon volgen. Ik mocht op gesprek komen en dit was een heel fijn en open gesprek bij een organisatie waar ze werken met cliënten die door verslaving of psychische problemen buiten de maatschappij vallen. Ik mocht mee gaan draaien met een leer werk-traject van 3 maanden. Ik vond het erg spannend, maar had er ook erg veel zin in. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak binnen de organisatie. Ik heb eerst meegelopen met een collega en daarna ging ik steeds meer zelfstandig aan het werk. Het is een organisatie waar ik zeker nog veel kan leren en dat vind ik juist erg leuk ik sta daar ook open voor.“

“Ik ben trots op mezelf”

“Mede door deze kans ben ik het vertrouwen in mezelf weer gaan vinden en kan ik eindelijk zeggen: ik ben trots op mezelf. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en ben blij dat ik zo geholpen ben door de mensen van Laborijn die altijd achter me hebben me gestaan en die me indien nodig ook terug riepen als ik te snel wilde gaan.”