Nieuwe schooltas voor kinderen van minima in gemeente Doetinchem

Stichting Tas voor de Toekomst zet zich in om kinderen uit gezinnen die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld of die leven in armoede een schooltas met inhoud te geven.

Momenteel zijn zij bezig met een groot project voor kinderen (4 tot 18 jaar) van minima uit gemeente Doetinchem. Voor de start van het nieuwe schooljaar wil de stichting deze kinderen graag een nieuwe schooltas geven. De tas vertegenwoordigt een waarde van € 40 en is gevuld met onder andere pennen, schriften, boekjes, een lunchtrommel en een drinkbeker. Voor kinderen op het voortgezet onderwijs zitten er schriften en een gevulde etui in de tas.

Tas ophalen

Bent u inwoner van gemeente Doetinchem, heeft u een inkomen rond het sociaal minimum en 1 of meerdere kinderen tussen de 4 en 18 jaar? Dan kunt u een gevulde schooltas voor uw kind/kinderen krijgen.

Vanaf vrijdag 18 augustus kunt u bij de Voedselbank in Doetinchem (op vertoon van uw pas voor de Voedselbank) of bij Stichting Mini Manna in Doetinchem (op vertoon van uw pas voor Mini Manna) een schooltas ophalen.
Heeft u geen pas voor de Voedselbank of voor Mini Manna? Neem dan contact op met uw buurtcoach. Uw buurtcoach vraagt dan een tas/tassen voor u aan.

Meer informatie over de Stichting Tas voor de Toekomst vindt u op tasvoordetoekomst.nl.