Accountmanager Chantal creëert samen met werkgever Maarten een fulltimebaan

Joey meldt zich in juli bij Laborijn. Hij vraagt om hulp bij het vinden van een leuke, bij hem passende baan. Kort daarna neemt ook werkgever Maarten Houwer van Panel Precision contact met Laborijn op. Hij is op zoek naar personeel. Terwijl jobcoach Marieke van Dijk kennismaakt met Joey, maakt accountmanager Chantal Nuijen kennis met Maarten. Chantal vertelt erover:

“In eerste instantie was Maarten op zoek naar een nieuwe collega die de machines in zijn fabriekshal kon schoonmaken. Maar tijdens het kennismakingsgesprek kwamen Maarten en ik er al snel achter dat we de vacature konden uitbreiden met nog veel meer taken. Hierdoor creëerden we geen baan voor 8 uur per week maar een fulltimebaan. Al snel nadat ik de vacature intern onder de aandacht had gebracht, nam Marieke contact op met mij. Volgens haar was Joey dé geschikte kandidaat voor de vacature bij Panel Precision. Binnen anderhalve week na de kennismaking met Maarten, stond ik met Joey op de stoep van zijn potentiële nieuwe werkgever. Maarten en Joey hebben zich aan elkaar voorgesteld en we kregen een rondleiding. Diezelfde week mocht Joey 2 dagen meedraaien op de werkvloer. Na 2 succesvolle dagen is Joey op 11 september gestart met een proefplaatsing.

We wensen Joey heel veel werkplezier en Maarten heel veel plezier met zijn nieuwe werknemer.”

Kampt u net als Panel Precision ook met een personeelskrapte en heeft u daar hulp bij nodig? Laat onze accountmanagers dan met u meedenken!