Werkgeversservicepunt

Werkgeversservicepunt

Heeft u een vacature? Dan is de kans groot dat Laborijn voor u over een geschikte werkzoekende beschikt. Wij bemiddelen namelijk werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Hiervoor werken wij samen met het Werkgeversservicepunt Achterhoek.  

Servicepunt voor werkgevers

Werkgeversservicepunt Achterhoek (WSP) is een samenwerking tussen Laborijn, UWV en de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Voor werkgevers in de regio Achterhoek is WSP hét aanspreekpunt als het gaat om aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast kunt u bij WSP terecht voor advies over subsidies en informatie over de regionale arbeidsmarkt.
Dit servicepunt is er dus speciaal voor u als werkgever.

Hoe werkt WSP?

De accountmanagers van WSP kunnen u ondersteunen bij het werven en selecteren van geschikte medewerkers voor uw vacature. Samen met u stellen zij een profiel op van de medewerker waarnaar u op zoek bent. Daarbij adviseren zij u over het inzetten van verschillende wervingskanalen en overleggen zij met u welke ondersteuning zij u kunnen bieden. Want als een werkzoekende speciale begeleiding nodig heeft of bijvoorbeeld niet hetzelfde werktempo heeft als een gewone medewerker, kunt u rekenen op ondersteuning of een compensatie. Dit is altijd maatwerk en kan variëren van een loonkostensubsidie, het inzetten van een no-risk polis, werkplekbegeleiding tot een proefplaatsing. Kortom, WSP gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen en u van een goed advies te voorzien. Uw personeelsvraag wordt snel en deskundig behandeld.

Vragen of interesse?

Het Werkgeversservicepunt Achterhoek heeft een eigen website: kijk op www.wspachterhoek.nl. Of bel gerust met een van de accountmanagers. Dit kan tijdens kantooruren op telefoonnummer (088) 365 04 00 of stuur een e-mail.