Werken met een beperking

Werken met een beperking

Als u een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking hebt, lukt het u soms minder goed een betaalde baan te vinden. Maar ook met een beperking kunt u vaak prima werken. Laborijn stimuleert mensen met een beperking te gaan werken en zoveel mogelijk een eigen inkomen te verdienen. Op deze manier doet u mee aan de samenleving, net zoals ieder ander. Maar u voelt zich vaak ook succesvoller en gelukkiger. Dat wil toch iedereen?

Hoe werkt het?

Bij Laborijn begeleiden wij werkzoekenden met een beperking op hun pad naar betaald werk. Als u bijvoorbeeld een aanpassing nodig hebt op uw werkplek, dan zorgen wij daarvoor. Hebt u begeleiding nodig bij uw werk, dan is dat ook te regelen. Maar ook zoeken wij naar de baan die het beste bij u past. Daarin werken wij samen met het Werkgeversservicepunt Achterhoek.

UniekeLogo Unieke Achterhoekers aan het werk Achterhoekers aan het werk

Met de campagne Unieke Achterhoekers aan het werk vestigen we de aandacht op de mogelijkheden van mensen met een beperking. Hebt u een beperking en komt u daardoor moeilijk aan het werk? Dan bent u in onze ogen een Unieke Achterhoeker. Via de campagne vertellen wij uw verhaal en dat van talloze andere Unieke Achterhoekers aan werkgevers. Op deze manier overtuigen wij hen om werkzoekenden zoals u een kans te geven.

Meer informatie vindt u op de website van Unieke Achterhoekers. Hierop staan ook verhalen van mensen die u voor gingen. Zij hebben een beperking en vonden met de hulp van Werkgeversservicepunt Achterhoek een baan.