Werk uitbesteden

Werk uitbesteden

Heeft u eenvoudig productiewerk dat u wilt uitbesteden? Bijvoorbeeld om kosten te besparen of om, al dan niet tijdelijk, uw capaciteit te vergroten? Wij nemen u dat werk graag uit handen. Goed, goedkoop en snel. Er zijn twee mogelijkheden: assemblage- en productiewerk.

Interesse? Neem contact op met onze accountmanagers.

Assemblage

Waarom interessant? Met een grote groep medewerkers werken wij voor bedrijven, overheden en instellingen uit het hele land. U kunt ons inschakelen voor alle soorten inpak-, assemblage-, sticker- en montagewerk. Vrijwel altijd kunnen we u direct van dienst zijn. Vaak werken we vanuit ons hoofdkantoor in Doetinchem. Maar wij kunnen ook medewerkers tijdelijk bij u detacheren. Eenvoudig werk uitbesteden naar Oost-Europa of het Verre Oosten hoeft niet meer; in het Oosten van Nederland kunnen we het vaak net zo goed en goedkoop. En het geeft u gegarandeerd een goed gevoel!

Hoe werkt dat?

Wij maken voor u een offerte. Vaak gebaseerd op een stukprijs, soms met een vast totaalbedrag. Onderdeel van de overeenkomst zijn goede onderlinge afspraken over kwaliteit, snelheid en andere voorwaarden. Ter kennismaking met onze organisatie en onze medewerkers nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze professionele productielocatie. Onze accountmanager houdt gedurende de uitvoering van de werkzaamheden nauw contact met u en zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen. Verrichten we de productiewerkzaamheden bij u op locatie? Dan stellen we een overeenkomst op voor tijdelijke detachering van onze medewerkers. Zij blijven bij ons in dienst, u betaalt alleen de gewerkte uren, tegen een scherp tarief. Een teamleider zorgt voor intensieve begeleiding van de groep medewerkers en houdt nauw contact met u als opdrachtgever.

Productie

Waarom interessant? Verpakken, stickeren, mailingen inpakken, gadgets toevoegen, etc. Allemaal productiewerk waarmee wij u graag van dienst willen zijn. Al deze werksoorten kunnen wij uitvoeren op locatie van Laborijn.

Enkele andere voorbeelden:

  • Textiel en overige materialen ompakken/verpakken
  • Materialen voorzien van stickers
  • Mailingen van gadgets voorzien
  • Kerstpakketten inpakken
  • Serviesgoed ompakken
  • Uitsorteerwerk

Heeft u werksoorten waarbij wij u kunnen ondersteunen? Meld uw opdracht bij de accountmanager werk uitbesteden

U krijgt zo snel mogelijk bericht van onze accountmanagers om de werksoort met u te bespreken!