Unieke Achterhoekers

Logo Laborijn samen werkt
Zoeken

Unieke Achterhoekers

Logo Unieke Achterhoekers aan het werkHebt u wel eens overwogen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij u aan het werk te laten? Mogelijk niet. 

U denkt misschien dat deze mensen sneller ziek zijn of meer aandacht nodig hebben. Misschien hikt u aan tegen de lagere productiviteit van iemand met een beperking. Dat hoeft niet.

Mensen met een beperking hebben heel wat in hun mars. Via de campagne Unieke Achterhoekers aan het werk laten wij dit zien.

Wat is het?

Met Unieke Achterhoekers aan het werk laten wij u de mogelijkheden zien van mensen die vanwege hun handicap of andere beperking aan de kant van de arbeidsmarkt staan. Toch kan iemand die slecht ziet perfect functioneren aan de telefoon. Of iemand met autisme kunt u heel goed inzetten voor precisiewerk. In de campagne vertellen deze Unieke Achterhoekers zelf hun verhaal. Ook de bedrijven waar zij werken, komen aan het woord. Zij delen graag met u hun ervaringen.

Geeft u Unieke Achterhoekers een kans?

Als een iemand vanwege zijn of haar beperking extra ondersteuning of aanpassingen op de werkplek nodig heeft, ondersteunen de accountmanagers van het Werkgeversservicepunt Achterhoek u daarbij. Ook helpen wij u bij het realiseren van de juiste match. Bovendien kunt u vaak gebruik maken van aantrekkelijke regelingen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw Unieke Achterhoeker niet meer kost dan een ‘gewone’ werknemer. Er zijn talloze mogelijkheden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en de verhalen van onze ambassadeurs en Unieke Achterhoekers op de website www.uniekeachterhoekers.nl of neem contact op met het Werkgeversservicepunt Achterhoek door te mailen naar info@wspachterhoek.nl.

Twitter