SBPost

Logo Laborijn samen werkt
Zoeken
U bent hier: Home / Ik ben werkgever / SBPost

SBPost

In samenwerking met Schotpoort Business Post (SBPost) neemt Laborijn postkameractiviteiten over van bedrijven, instellingen en gemeenten. Dit kan u een aanzienlijke besparing in kosten en tijd opleveren.

Waarom interessant?

Al meer dan 500 organisaties kozen voor SBPost. Wij halen en bezorgen dagelijks uw post en mailingen. Samen met betrouwbare partners bezorgen wij in heel Nederland. Daartoe voeren wij alle noodzakelijke werkzaamheden uit, waaronder frankeren en sorteren. Wij bieden scherpe tarieven en korting en op dagelijkse postbezorging tot meer dan 30%!

Hoe werkt dat?

U sluit een overeenkomst met SBPost. Desgewenst gaat hier een korte proefperiode aan vooraf. WSW-medewerkers van Laborijn werken bij SBPost. Inmiddels werken al meer dan 100 WSW’ers op detacheringsbasis voor SBPost.   

SBPost én Laborijn nemen samen de begeleiding en coaching van de WSW-medewerkers voor hun rekening. SBPost doet de dagelijkse, meer werk gerelateerde begeleiding. Een vaste jobcoach van Laborijn doet de persoonlijke ondersteuning en voert regulier overleg over de ontwikkeling van de WSW-medewerker.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met SBPost:

Twitter