Over Laborijn

Logo Laborijn samen werkt
Zoeken
U bent hier: Home / Over Laborijn

Over Laborijn

Laborijn zorgt voor ontwikkeling van mensen

Bij Laborijn staat werk voorop. Door de juiste werkgevers te vinden bij de talenten van mensen, lukt het om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen.

“Laborijn houdt zich bezig met de ontwikkeling van mensen. Werk is van belang voor iedereen. Je voelt je gewaardeerd, je krijgt respect, je hebt mensen om je heen, je hebt structuur en dagritme in je leven.Dat betekent dat je je gelukkiger voelt en geluk leidt vaak ook tot een betere gezondheid”, aldus directeur Betty Talstra.

Uiteraard is werk niet voor iedereen even goed haalbaar of zelfs helemaal niet haalbaar. Ook daar heeft Laborijn oog voor. In het ‘Wij-zijn-Laborijn-boekje’ vertellen wij over onze visie en werkwijze. Over de screening bij binnenkomst, zodat inwoners direct weten waar hun kansen en mogelijkheden liggen. Over de ontwikkeling die inwoners bij ons kunnen doormaken. En is werk voor iemand (voorlopig) echt niet aan de orde? Dan zorgen wij altijd voor een inkomen en voor andere vormen van hulp en ondersteuning. Hiervoor zoeken wij steeds meer samenwerking met partners in het sociaal en maatschappelijke veld van de Achterhoek.

Klik hier om het WIJ ZIJN Laborijn-boekje te openen.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande links: