Vraag en antwoord klanttevredenheidsonderzoek Laborijn

Vraag en antwoord klanttevredenheidsonderzoek Laborijn

In juni zijn alle klanten met een bijstandsuitkering uitgenodigd door MAGIS om mee te doen aan het onderzoek over Laborijn. Antwoorden op vragen die bij u als klant kunnen leven leest u hier.

Waarom ontvang ik een brief van MAGIS en niet van Laborijn?

Laborijn laat het onderzoek door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat u anoniem uw mening kunt geven. Daarom hebben we ervoor gekozen dit onderzoek door MAGIS te laten doen.

Welke gegevens heeft MAGIS van mij?

MAGIS heeft geen persoonsgegevens van onze klanten ontvangen.
MAGIS heeft, in overleg met Laborijn, de uitnodigingsbrief opgesteld en ons de brief en de envelop gestuurd. De verzending heeft vanuit Laborijn plaatsgevonden.

In elke brief staat een uniek ID-nummer en wachtwoord, deze zijn automatisch gegeneerd en willekeurig toegekend aan onze klanten. Het ID-nummer en wachtwoord komen uit het online enquêtesysteem van MAGIS en zorgen ervoor dat iedereen veilig en slechts 1 keer kan deelnemen aan het onderzoek. Het ID-nummer verwijst dus niet naar u als klant.

Hoe wordt het onderzoek uitgevoerd?

MAGIS voert het onderzoek digitaal uit. U kunt de vragenlijst anoniem op internet invullen. Ook is er de mogelijkheid om de vragen telefonisch of schriftelijk te beantwoorden.

Hoe doe ik mee aan het onderzoek?

Het onderzoek bestaat uit het beantwoorden van vragen. U vult de vragenlijst anoniem in op internet, met de computer of tablet. U gaat naar https://feedback.magis.nl/laborijn.
Hier vult u uw inloggegevens in. Deze vindt u in de brief die u van MAGIS heeft ontvangen.

Als u graag gebeld wilt worden om de vragen telefonisch door te nemen dan kunt u dit aan doorgeven aan MAGIS via (0314) 359 889 of info@magis.nl.
U kunt hier ook vragen om een schriftelijke vragenlijst als dat uw voorkeur heeft.

Blijf ik anoniem?

Doordat er geen persoonsgegevens bekend zijn bij MAGIS weet ook Laborijn niet welke klanten het onderzoek hebben ingevuld. Het onderzoek is daardoor absoluut niet herleidbaar naar u als klant. U vult het onderzoek anoniem via een link op het internet in. Indien u MAGIS belt om schriftelijk of telefonisch deel te nemen aan het onderzoek, noteert MAGIS de benodigde gegevens en worden, na het opnemen van contact, deze gegevens direct verwijderd.

Het is mogelijk dat u uw contactgegevens invult op de vragenlijst indien u contact met een medewerker van Laborijn wilt. In dat geval geeft MAGIS enkel de contactgegevens aan Laborijn door en NIET de antwoorden op de vragen. De mail met contactgegevens van klanten zal via een beveiligde e-mailbrowser, Zivver, worden verzonden aan Laborijn. 

MAGIS mag de ingevulde vragenlijsten 6 maanden bewaren en dient deze dan te verwijderen. Een bevestiging dat de gegevens zijn verwijderd dient te worden verzonden aan Laborijn.

Moet ik meedoen aan dit onderzoek?

Uiteraard is de uitnodiging geheel vrijblijvend en bent u tot niets verplicht.
We waarderen het wel als u meedoet. Hoe meer mensen er meedoen, hoe beter Laborijn de kwaliteit van haar dienstverlening kan verbeteren.

Wat gaat MAGIS met mijn antwoorden doen?

MAGIS is aangesloten bij brancheorganisatie MarktOnderzoeksAssociatie (MOA: https://www.moa.nl/). Dit betekent dat zij een gecertificeerd marktonderzoeksbureau zijn en daar ook naar (moeten) handelen. Zij werken volgens ISO 27001, een kwaliteitskeurmerk dat stelt hoe zij met informatie- en privacybeveiliging omgaan. Hierdoor gaan zij gedegen om met de onderzoeksresultaten van het klantonderzoek.
Van de resultaten van het onderzoek wordt een rapportage met de uitkomsten opgesteld door MAGIS. Laborijn krijgt geen antwoorden te zien, deze zijn geheim. Laborijn ontvangt alleen de rapportage.

Wat gaat Laborijn met de uitkomsten van dit onderzoek doen?

Laborijn hecht veel waarde aan het steeds verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening. De uitkomsten van dit onderzoek kunnen ons hierbij helpen.
Deze worden in juli op onze website gepubliceerd.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Neemt u gerust contact met ons of MAGIS op.
Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur bereikbaar op (0314) 654 654. MAGIS is bereikbaar op 0314 359 889.