Match van de maand: Gilroy en Stravers Promotions

Match van de maand: Gilroy en Stravers Promotions

Iedere maand zet Laborijn een geslaagde ‘match’ in de schijnwerpers. Deze maand is het de match tussen Gilroy en Stravers Promotions.

Veel aansprekende bedrijven in de West-Achterhoek, het werkgebied van Laborijn, maken inmiddels werk van hun sociale betrokkenheid. Ze geven werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Zo ook Stravers Promotions, een groothandel in promotionele artikelen en een drukkerij met een historie van circa 35 jaar.   

Gilroy van Druten verhuisde afgelopen jaar naar de Achterhoek en meldde zich bij Laborijn voor ondersteuning en begeleiding naar werk. Gilroy behoort tot de jongeren doelgroep, is jonger dan 27 jaar, waar Laborijn een specifieke integrale dienstverlening voor heeft ontwikkeld t.w.: De Werkacademie jongeren. Via een integraal traject, bestaande uit werk, leren en ontwikkelen is het gelukt om Gilroy aan betaald werk te helpen. Na één maand op proef werd hem een dienstverband aangeboden per 1 december 2017.

“Ik ben ontzettend blij met deze kans en de ondersteuning die ik heb ontvangen bij het vinden van mijn eerste baan”, aldus een gelukkige Gilroy. Nu kan ik écht werken aan mijn toekomst!

Peter van de Wardt, wethouder van de gemeente Oude IJsselstreek,  ging langs bij Stravers Promotions om Gilroy te feliciteren met zijn baan.


Wethouder Peter van de Wardt (rechts) overhandigt de taart aan Gilroy (midden) in het bijzijn van directeur van Stravers Promotions, Rinus Stravers (links).