Match van de maand: Elly May werkt bij Gerritsen van Groningen

Match van de maand: Elly May werkt bij Gerritsen van Groningen

Iedere maand zet Laborijn een geslaagde ‘match’ op de arbeidsmarkt in de schijnwerpers. Deze maand is het de match van Elly May met Gerritsen van Groningen.

Werkacademie
Elly May van den Bosch is in het voorjaar 2018 gestart in de Werkacademie van Laborijn in Doetinchem. Ze heeft een opleiding en ervaring als binnenvaartschipper en voerde aan boord allerlei technische klussen uit om het schip varende te houden. Toen ze moeder werd kon zij haar baan als schipper niet langer houden en moest andere keuzes maken.

Stap naar nieuwe baan
Eenmaal gestart bij Laborijn viel ze op door haar positieve werkhouding en haar hoge tempo. Hierdoor was ze al snel in staat om de stap naar een betaalde baan te maken. In de zomer van 2018 deed zich een leuke vacature voor bij Gerritsen van Groningen in Terborg. Deze baan bleek een perfecte match voor Elly May. 

Gerritsen van Groningen
Gerritsen van Groningen beschikt over ruim 50 jaar ervaring in de metaalindustrie. Het is een modern bedrijf dat voortdurend blijft streeft naar optimalisatie van productietechnieken en competenties. Naast metaalbewerking kunnen klanten bij Gerritsen van Groningen terecht voor aluminiumbewerking en het poedercoaten van producten. Door hun jarenlange ervaring leveren zij kwalitatief hoogwaardige producten, die zij vanaf het begin- tot en het eindproduct kunnen realiseren. Ook heeft het bedrijf ruime ervaring met de brede doelgroep. Vanuit de Wet Sociale Werkvoorziening werkt er al jaren een medewerker. Daarnaast biedt Jurgen van Groningen regelmatig werkzoekenden vanuit de Participatiewet (waaronder statushouders) een werkervaringsplek en arbeidsovereenkomst aan.


Elly May van den Bosch en Jurgen van Groningen ontvingen
deze maand de 'Match van de maand'-taart.