Laborijn werkt samen met DAGO

Laborijn werkt samen met DAGO

Hoewel we momenteel allemaal wat minder reizen, blijft het noodzakelijk dat onze accountmanagers en jobcoaches zich goed kunnen bewegen in de regio om hun werk te kunnen uitvoeren. We zijn dan ook heel blij dat autobedrijf DAGO ons per 1 mei van 15 exemplaren van het model Volkswagen up! voorziet.

Regionale samenwerking
Laborijn is gebonden aan de landelijke aanbestedingsregels van Cedris voor lease-overeenkomsten. Voor de levering van een aantal nieuwe leaseauto’s is, conform deze regels, gekozen voor autobedrijf DAGO. Dit omdat DAGO, net als Laborijn, de regio Achterhoek bedient. Met verkoopvestigingen in Aalten en Doetinchem en servicevestigingen in Aalten, Doetinchem en Ulft is DAGO al sinds 1969 een begrip in de Achterhoek. Daarnaast werken we al jaren nauw samen met DAGO en zijn er mooie nieuwe social return-afspraken gemaakt. Deze samenwerking wilden we benadrukken door dit terug te laten komen in de signing op de auto’s.

WSP Achterhoek
Ook de samenwerking met het Werkgeversservicepunt (WSP) Achterhoek komt terug in de signing. De accountmanagers van Laborijn werken vanuit het WSP Achterhoek. Zij hebben daarom niet alleen de logo’s van Laborijn en DAGO op hun auto’s staan maar ook die van het WSP Achterhoek.

Elektrisch
De keuze voor dit model is gebaseerd op de beschikbaarheid van een elektrische variant. Omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, stappen we later dit jaar over op de elektrische uitvoering van de Volkwagen up!.

Vanaf mei kunt u de nieuwe Laborijn-auto’s door de regio zien rijden.