Laborijn sponsor van Special Olympics

Laborijn sponsor van Special Olympics

Dit jaar vinden de Special Olympics Nationale Spelen in de Achterhoek plaats.
Sporters uit de regio met een verstandelijke beperking gaan de strijd met elkaar aan 22 takken van sport waaronder voetbal, tennis, paardrijden, zwemmen, wielrennen, atletiek en bowlen.

Laborijn draagt als organisatie in de Achterhoek waar mensen met een afstand tot werk, bijvoorbeeld door een beperking, centraal staan, de Spelen een warm hart toe. Als sponsor draagt Laborijn er dan ook graag aan bij dat alle deelnemers een onvergetelijk evenement meemaken. Een aantal van de deelnemende sporters is werkzaam bij Laborijn, waaronder Clementine Bonekamp.
 

"Ik heb er heel veel zin in, maar ben ook wel een beetje zenuwachtig"

Clementine viert dit jaar haar 25-jarig jublieum bij Laborijn. Niet alleen op het gebied van werk wordt 2018 bijzonder voor haar. Met haar hobby, bowlen, neemt ze dit jaar deel aan de Special Olympics. In de kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking waar Clementine woont, kwamen ze eind vorig jaar op het idee om te gaan bowlen. “Dat doen we elke laatste maandagavond van de maand. Met z’n vijven, drie jongens en twee meisjes”, vertelt Clementine. Inmiddels is ze een fervent bowlster en kijkt erg uit naar de Spelen: “We gaan naar de opening in stadion De Vijverberg en de dag daarna is onze eerste wedstrijd. Ik heb er heel veel zin in, maar ben ook wel een beetje zenuwachtig.”

Laborijn wenst Clementine en de andere deelnemers een mooi sportevenement toe!