Laborijn per 2 januari op één locatie

Laborijn per 2 januari op één locatie

Wie een bezoek brengt aan Laborijn, kan vanaf 2 januari 2017 terecht op één locatie: Terborgseweg 110 in Doetinchem. Per die datum zijn namelijk de vestigingen in het Werkplein en in Ulft gesloten. Terborgseweg 110 ligt vlakbij het trein- en busstation, op hetzelfde terrein als de hoofdvestiging van Laborijn.

Centrale locatie voor optimale dienstverlening

Met de verhuizing naar een centrale locatie realiseert Laborijn één integrale dienstverlening aan de klant. Dit betekent dat Laborijn inwoners op het gebied van werk en inkomen voortaan optimaal van dienst kan zijn. Alle kennis en dienstverlening is immers voortaan onder één dak te vinden.

Laborijn in gemeentehuis Gendringen

Daarnaast is Laborijn voortaan twee middagen in de week in het gemeentehuis in Gendringen aanwezig. Deze service is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Oude IJsselstreek met algemene vragen. Bij algemene vragen valt te denken aan vragen zoals: Ik raak binnenkort werkloos, wat kan ik doen en wat verwacht Laborijn van mij? Ik ga scheiden, maar weet niet of ik straks kan rondkomen en misschien heb ik wel recht op een uitkering? Ik zit in de uitkering en wil eigenlijk wel eens proberen om weer aan het werk te komen, hoe werkt dat?

Het loket in het gemeentehuis is geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Inwoners kunnen zich melden aan de receptiebalie. Het loket is niet bedoeld voor het aanvragen van een uitkering, voor intakes of voor afspraken met de consulenten van Laborijn.

Leerwerkcentrum en hoofdgebouw

De overige locaties van Laborijn, zoals het Werkleercentrum in Ulft en het hoofdgebouw aan de Terborgseweg 106, veranderen niet.

Openingstijden en volledige adresgegevens vindt u op de pagina ‘contact’ op deze website.