Laborijn en corona

Laborijn en corona

Wij doen er alles aan om het coronavirus zo goed mogelijk onder controle te krijgen.
Laborijn volgt hierbij de landelijke richtlijnen op. Er komen vragen over hoe wij omgaan met de risico’s en onze medewerkers. De belangrijkste vragen beantwoorden we hier.

Waarom blijft Laborijn open?

De gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Wij geloven dat het doen van werk een essentiële rol speelt bij die gezondheid. Wij proberen onze medewerkers daarom zo lang mogelijk de gelegenheid te bieden om naar hun werk te komen. Zij zijn niet gebaat bij een sluiting van Laborijn.

Welke maatregelen heeft Laborijn getroffen?

Medewerkers met ziekteverschijnselen en degenen die onder de risicogroepen vallen, blijven thuis. De medewerkers die gedetacheerd zijn volgen het beleid van het bedrijf waar zij werkzaam zijn. Een deel van onze kantoormedewerkers werkt vanuit huis.
Afspraken en bijeenkomsten gaan, tot 1 juni, niet door. Waar mogelijk vinden ze telefonisch plaats. Onze primaire processen gaan door.
Meer informatie over onze aangepaste dienstverlening vindt u in hier.

Vervolg

We begrijpen dat er onrust en onzekerheid is en doen er alles aan om de risico’s en angst tot een minimum te beperken. Daarom houden we ook contact met de medewerkers die om verschillende redenen niet meer kunnen werken. We hebben een crisisteam gevormd dat minimaal een keer per dag met elkaar overlegt. Ook houden we vanzelfsprekend de actualiteit in de gaten. Zodra daar aanleiding toe is volgen er nieuwe maatregelen en zullen we dit bericht updaten.