Laborijn bundelt dienstverlening op centrale locatie

Laborijn bundelt dienstverlening op centrale locatie

Laborijn ondersteunt inwoners op dit moment vanuit verschillende locaties. Om één integrale dienstverlening aan de klant te realiseren, voegt Laborijn per 2 januari 2017 twee locaties samen. De kantoren en balies van Laborijn zijn vanaf dan te vinden aan Terborgseweg 110 in Doetinchem. De vestigingen in het Werkplein en in Ulft zijn vanaf dat moment gesloten.

Sluiting Werkplein en locatie Ulft

Inwoners met vragen op het gebied van werk en inkomen, die een uitkering willen aanvragen of die een afspraak hebben met een consulent, zijn op dit moment nog welkom op het Werkplein in Doetinchem of aan de Frank Daamenstraat in Ulft (voormalig ISWI). Per 2 januari 2017 verandert dit. Voor afspraken en vragen kunnen inwoners vanaf dan terecht aan de Terborgseweg 110 in Doetinchem.

Dienstverlening onder één dak

Door de centrale huisvesting kan Laborijn inwoners op het gebied van werk en inkomen optimaal van dienst zijn. Alle kennis en dienstverlening is vanaf 2017 immers onder één dak te vinden.

Bereikbaarheid in gemeentehuis Gendringen

Voor antwoord op algemene vragen kunnen inwoners van de gemeente Oude IJsselstreek op twee middagen in de week naar het loket van Laborijn in het gemeentehuis in Gendringen. Bij algemene vragen valt te denken aan vragen zoals: Ik raak binnenkort werkloos, wat kan ik doen en wat verwacht Laborijn van mij? Ik ga scheiden, maar weet niet of ik straks kan rondkomen en misschien heb ik wel recht op een uitkering? Ik zit in de uitkering en wil eigenlijk wel eens proberen om weer aan het werk te komen, hoe werkt dat?

Het loket in het gemeentehuis is geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Inwoners kunnen zich melden aan de receptiebalie. Het loket is niet bedoeld voor het aanvragen van een uitkering, voor intakes of voor afspraken met de consulenten van Laborijn.

Leerwerkcentrum en hoofdgebouw

De overige locaties van Laborijn, zoals het Werkleercentrum in Ulft en het hoofdgebouw aan de Terborgseweg 106, veranderen niet.

Openingstijden en volledige adresgegevens vindt u op de pagina ‘contact’ op deze website.

Inwoners zijn vanaf 2 januari 2017 voor aanvragen, intakes en afspraken rondom werk en inkomen welkom bij Laborijn aan de Terborgseweg 110 in Doetinchem. De locaties Werkplein en Ulft (voormalig ISWI) zijn vanaf dan gesloten.