Informatie voor dak- en thuislozen

Informatie voor dak- en thuislozen

Wij zijn genoodzaakt om ook onze dienstverlening voor dak- en thuislozen tijdelijk aan te passen als gevolg van het coronavirus. De volgende informatie is voor dak- en thuislozen bedoeld.

Voor heel Nederland geldt dat er allerlei maatregelen worden genomen als gevolg van het coronavirus. Wij begrijpen dat het voor u, als dak- of thuisloze nog ingewikkelder kan zijn dan voor ons. We realiseren ons dat een aantal plekken waar u kon verblijven niet altijd meer beschikbaar is. Toch hebben ook wij besloten onze dienstverlening aan te passen.

Tijdens de lockdown:

  • gaan alle afspraken en bijeenkomsten niet door; waar mogelijk vinden ze telefonisch plaats
  • gaat het dak- en thuislozenspreekuur op donderdag niet meer door
  • zijn wij per telefoon en e-mail bereikbaar (dagelijks van 8.30 tot 16.30 uur)
  • zorgen wij ervoor dat de uitkeringen op de gebruikelijke data en momenten worden uitbetaald

Overnachtingsformulier

Omdat u een uitkering van Laborijn ontvangt, moet u zich wekelijks melden op ons daklozenspreekuur. Dat komt nu te vervallen. U moet wel nog steeds uw overnachtingsformulier wekelijks inleveren. Dit formulier kunt u brengen naar Pand 110. Hiervoor staat bij de voordeur een brievenbus, aan de linkerkant van de deur.

Houdt u er rekening mee dat dit formulier op donderdag voor 9.30 bij ons ingeleverd is. Levert u het formulier niet in, of te laat, dan kan dat gevolgen hebben voor uw uitkering of het moment van uitbetalen.

Als u in de nachtopvang van Iriszorg slaapt, zal Iriszorg het formulier samen met u invullen. Iriszorg zal uw overnachtingsformulier dan per e-mail toesturen aan Laborijn.

Na ontvangst van uw overnachtingsformulier, sturen wij u een nieuwe toe.

Wij houden u op de hoogte van wijzigingen in de dienstverlening. Als wij weer daklozenspreekuur houden, krijgt u van ons bericht daarover.

Wij hopen u binnenkort weer onder betere omstandigheden te kunnen ontmoeten! Zorg in de tussentijd goed voor jezelf en elkaar.

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0314) 654 654 of per e-mail contact@laborijn.nl.