Certificering voor Laborijn-medewerkers

Certificering voor Laborijn-medewerkers

Laborijn heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werkt Laborijn ook aan de certificering van medewerkers.

In december 2016 zijn de eerste Laborijners gecertificeerd voor Dariuz Works Wegwijzer. Hiermee is een belangrijke stap gezet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nog beter aan het werk te helpen.

Juiste werknemer op de juiste plek

De certificering kwam precies op tijd, omdat Laborijn sinds 2 januari 2017 met Dariuz Works Wegwijzer werkt. De methodiek van Dariuz ondersteunt Laborijn bij het vormgeven en uitvoeren van het sociaal beleid en ondersteunt consulenten bij het voeren van de regie over het proces om werknemers die nu nog langs de kant staan, weer naar werk te begeleiden. Zo geeft de Wegwijzer antwoord op vragen als 'Wie kan er direct aan het werk?’, Wie is ontwikkelbaar en heeft arbeidspotentieel en wie (nog) niet?'. Dit zorgt voor een betrouwbare indeling van werknemers in groepen, wat zorgt voor het plaatsen van de juiste werknemers op de juiste plek.

Assessment

Dariuz Works Wegwijzer is een mooie aanvulling op het Dariuz Works Assessment. Laborijn gebruikt al langer het Assessment. Met deze methode brengt Laborijn het functioneren van mensen in kaart. Ook wordt het Assessment ingezet bij de ontwikkeling van werknemers.

Verdere professionalisering

Vanaf januari worden meer Laborijn-medewerkers opgeleid voor Dariuz Works Wegwijzer en Dariuz Works Assessment.

Foto feestelijk moment certificering Laborijn-medewerkers